აკაციის თაფლი

აკაციის თაფლი არის მონოფლორალური თაფლის ჯიში, რომელიც მოდის აკაციის ყვავილებიდან, გაზაფხულზე.

ნაზი, ყვავილოვანი და გლუვი არომატის გამო, აკაციის თაფლი ხშირად გამოიყენება როგორც ბუნებრივი დამატკბობელი. იგი შეიცავს ფრუქტოზას, საქაროზას და გლუკოზას ნახშირწყლების სახით.

აკაციის თაფლი

თაფლი გამოირჩევა ღია შეფერილობითა და ტექსტურით, რომელიც თითქმის გამჭვირვალე ჩანს. სასიამოვნო და დახვეწილი გემოს გამო პოპულარულობით სარგებლობს ყველა ასაკის ადამიანში.

აკაციის თაფლი არის შაქრის შესანიშნავად შემცვლელი ნებისმიერი  კერძისთვის, ვანილის არომატის გამო. ის შეიძლება მიირთვათ პირდაპირ კოვზიდან, ხილთან ერთად, ტოსტზე ან თუნდაც ნამცხვარზე. ყველთან შერწყმისას იდეალურია.

აკაციის თაფლის დელიკატური არომატი მას პოპულარულ არჩევანს ხდის საცხობსა და კულინარიაში გამოსაყენებლად. ის კარგად ერწყმის ინგრედიენტების ფართო სპექტრს, ახალი კენკრისა და ხილიდან დაწყებული, კრემისებრი ყველით და მწარე სამოსით. მისი გამოყენება ასევე შესაძლებელია ცხელი ან ცივი სასმელების დასატკბობად.

იგი ხშირად გამოიყენება აფთიაქებში, მისი ფართო სპექტრის მახასიათებლების გამო. ბევრ მნიშვნელოვან მინერალთან და ვიტამინთან ერთად, თაფლს აქვს ანტიბაქტერიული თვისებები. ის აძლიერებს ტვინის მუშაობას, არის ენერგიის შესანიშნავი წყარო და აქვს შესამჩნევი დამამშვიდებელი ეფექტი.

ბლოგზე დაბრუნება

გამორჩეული კოლექცია